„Шведска маса” се завърна в ефира с грохотна тъпотевичност
„Шведска маса” се завърна в ефира с грохотна тъпотевичност / netinfo
„Шведска маса” се завърна в ефира с грохотна тъпотевичност
19393
„Шведска маса” се завърна в ефира с грохотна тъпотевичност
  • „Шведска маса” се завърна в ефира с грохотна тъпотевичност

След кратко отсъствие от ефира, заради мъдрото правителствено решение да се почива от 1 май до 6 май, бургаските шведи Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон направиха рестарт на предаването „Шведска маса". Поредното издание на петъчното фрийк шоу отново изправи на нокти служителите в Центъра за психично здраве и накара управата му да поръча две чисто нови ризи с дълги ръкави, които се закопчават на гърба, за двамата водещи, които призоваха всички слушатели да се изкъпят, за да не миришат на леш, защото навън времето е горещо.

В прегледа на печата беше отделено огромно внимание на новината, че неколцина бургаски идиоти от комплекс „Меден рудник" са въстанали срещу строежа на нова модерна болница, защото, видите ли, същият щял да бъде изграден върху техните ламаринени гаражи. Двамата ефирни наглеци обсъдиха надълго и нашироко гаражните собственици и заклеймиха тесногръдите им каузи...пфу...анатема ламаринена за тях.

В рубриката „Масов делириум" беше отделено време за коментарите във фейсбук профила на предаването „Svedska Masa". Оказа се, че народонаселението негодува заради липсата в ефира на шведски народни умотворения и за всичко бяха обвинени авторите на идеята за множество почивни дни. Дори слушателката Стела определи политиците като „кауни" (каун на хасковско наречие ще рече "диня", а на футболно наречие се превежда като Мъри Стоилов, демек "диня" и Мъри е едно и също).

Весо Максимовсон разби всички подрастващи с нафталиненото парче на Baccara „Йес сър, ай кен буги" , което ще рече "Да господине, аз мога да подрусвам буги, че  и малко вуги", в изпълнение на две испански моми.

И се стигна до основното ястие в „Шведска маса" В този момент хората трябваше да отговарят на въпроса „Идиотщина ли е да се почива шест дни в условията на икономическа криза и мързелив ли е българинът?"

Слушатели, читатели и извънземни разуми, както и двама кравари се обединиха около идеята, че е върла идиотщина да има толкова почивни дни. „Пир по време на чума" рече един слушател в открития телефонен мост, всички чорбаджии са изедници каза друг, а професор Генчев каза нещо толкова умно, че двамата водещи получиха мозъчна недостатъчност заради лимитираните си умсвени възможности, демек не вдянаха какво им хортува хабилитираният преподавател в университета за „Световно и национално говедовъдие и бубарство."

Стамат и Хортензия приковаха вниманието на всички романтични натури със своето „Непресъхващо лове". Главният герой влезе в казарма и според сценария предимно ядеше шамари и се самозадоволяваше до появата на мазоли, докато главната героиня имаше мимолетно участие в тази серия. Накрая на призивите за незабавна кърска любов, демек младите да се грабнат най-сетне в сламата, Весо Максимовсон наруга всички и каза, че ще стане това, което сценаристът реши...демек каквото той реши. Нейсе, и в таз серия нямаше ласки и милувки, а Стамат и Хортензия потънаха в мераци.

Към края на предаването беше спомената Савита Бхабхи, която се оказа отвлечена от кръвожадни терористи, докато отдъхвала на високопланински курорт. В този епизод знойната мадам беше заключена в една стая с млад и неопитен терорист. Според прогнозите, на този терорист ще му се случат много неща, за които той и не подозира, че могат да бъдат направени от една толкова миловидна жена.

В края на поредното издание на „Шведска маса" се дискутира дали играчите на ЦСКА ще заболеят от синя пъпка или луда крава или левскарите ще прихванат червен свински грип. Обади се гневен фен и поиска да се говори за „Черноморец" и „Нафтекс", а не за софийски отбори и тогава Максимовсон и Калудовсон обещаха да се говори за това другия петък.

Така се изтърколи цялото предаване. Можете да го слушате в звуковия файл, който се намира под снимката. Айде, адио, снельа менихур!

Другата седмица пак ще слушате „Свенска бурд"