Residence park – най-зеленият комплекс от затворен тип в Бургас
Residence park – най-зеленият комплекс от затворен тип в Бургас / netinfo
Residence park – най-зеленият комплекс от затворен тип в Бургас
87629
Residence park – най-зеленият комплекс от затворен тип в Бургас
  • Residence park – най-зеленият комплекс от затворен тип в Бургас

Представете си да живеете до морето, на място изпълнено със зеленина, в жилище с южно изложение, да имате къде да си паркирате автомобила си без да се притеснявате, че ще ви го вдигне паяк. И всичко това само на 10 минути с кола от центъра на града.
Оказва се, че такова място съществува! Неговото име е Residence park - най-новия комплекс от затворен тип в Бургас, разположен в слънчевия жилищен район Сарафово ЮГ.
И тук приказката не свършва. Над 60% от площта на комплекса е изградена от зелени терени. Многогодишните липи, кестени, туи, явори, които обитават това пространство остават непокътнати при началото на проекта, като ще бъдат допълнение от още богата и пищна растителност. 

Residence park  найзеленият комплекс от затворен тип в Бургас
netinfo

Зеленото богатство на комплекса ще бъде разделено на 7 тематични паркови зони. Зона за пикник ще дава възможност на семействата да прекарат време заедно през почивните дни. Зоните за релакс, отдих и спорт ще позволят на живущите да извлекат максимума от свободното си време и да се възстановят бързо от напрегнатото ежедневие. 
Residence park  найзеленият комплекс от затворен тип в Бургас
netinfo

За първи път в затворен комплекс ще бъде помислено не само за хората, а и за техните домашни любимци. Специалната градина за кучета, ще осигури едно безопасно пространство, където те ще могат пълноценно да тичат и играят, без да притесняват хората в парка.
Децата, разбира се, са основен акцент в проекта. За тях има специална зона за игри, в рамките на затворения комплекс. Така те ще могат да се забавляват, а родителите им ще бъдат напълно спокойни за тях.
Сигурността на Residence park е от първостепенна значимост. Комплексът е ограден от всички страни и няма как случайни хора да се озоват на територията му. Достъпът за автомобили ще се осъществява с дистанционно. През пешеходния вход ще се влиза посредством чип. На портата ще има видео домофон и така собствениците ще имат пълен контрол над това кого допускат.
Напълно решен и проблемът с паркирането. Над 150-те паркоместа, ще гарантират, че ще има място за всеки автомобил в границите на Residence park. Предвидени са и специални места за електромобили със зарядна странция. За любителите на велосипедите, ще има и поставени велостоянки. Така те ще могат пълноценно да се възползват от изградената вело мрежа в района.
Проектът е съобразен изцяло с изискванията на българския пазар. Именно заради това и цените за изключително достъпни. Цената за квадратен метър е от 474 евро/кв.м
Още за проекта можете да чуете в звуковия файл от Юлиян Панев - строителен директор в Atlantis Bulgaria Holding.