/ БГНЕС
Мъжът е шофирал с 2,20 промила алкохол в кръвта. От тройния удар колата му изгаря напълно
62-годишен бургазлия е отговорен за тройната катастрофа, която вчера следобед блокира за пет часа пътя Созопол-Бургас и доведе до 20-километрови колони от автомобили.

Движението беше затруднено и от множеството аварили в последствие леки коли по пътя. Неговата кола изгаря напълно в катастрофата.

Напрвеният му от полицаите тест с дрегер е отчел 2, 20 промила алкохол в кръвта. Това се равнява приблизително на 140 гр. твърд алкохол.

трафик
дияна бедросян

Инцидентът е станал в 14.40 часа на пътя Созоопл-Бургас, км. 249+6 от кв. "Крайморие", в посока пътен възел "Юг". Водачът на лек автомобил "Хюндай Гец", с бургаска регистрация, шофиран от 62-годишен мъж. 
 

Кола горя на „Тракия“ (ВИДЕО)


Той застига и блъска "БМВ 316", с бургаска регистрация, управляван от 39-годишен бургазлия, който от удара отскача и удря ремаркето на намиращия се пред него "Митцубиши Паджеро", управляван от 39-годишен бургазлия.

Водачът на "Хюндай" е карал с несъобразена с пътните условия, интензитета и трафика скорост. 
 

Вход и изход на Бургас - София са блокирани от пожар и катастрофа


От катастрофата са пострадали 62-годишният мъж, който с фрактура на дясната бедрена кост, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение "Ортопедия" на УМБАЛ-Бургас и водачът на БМВ-то, който с контузия на главата и мозъчно сътресение, без опасност за живота, е настанен за лечение в "Неврохирургия" на УМБАЛ-Бургас.

От инцидента Хюндая, който е бил оборудван с газова уредба, изгаря напълно, като са нанесении материални щети по другите две коли, три звена от еластичната предпазна ограда и три крайпътни колчета.

На 28 юли три катастрофи станаха причина за сериозни задръствания и блокиране на движението на всички изходни точки на града - тройна катастрофа причини задръстване на пътя Бургас-София, а запалила се кола с газова уредба в другото платно затвори временно магистрала "Тракия".