купа Несебър
купа Несебър
"Купа Несебър" от 25 до 28 април за втора поредна година събира състезатели от шест държави
Престижната Международна регата "Купа Несебър" отново ще събере силните ветроходци точно в навечерието на най-големия християнски празник Възкресение Христово.


Дадоха официален старт на международната регата „Купа Несебър“ (СНИМКИ)


Състезанието, което миналата година предизвика фурор сред участници и жители и гости на града ще се проведе за втори пореден път, а организаторите от ОМК "Несебър 2000" обещават този път регата да е още по-вълнуваща. 

герата

Официално откриване ще се състои на 25 април от 11.00 часа, когато с фанфари и парад на клубните знамена през провлака на Несебър до Портите на стария град ще преминат десетките състезатели. .


Ветроходците на "Несебър 2000" грабнаха "Купа Несебър" (ВИДЕО/СНИМКИ)


След успеха на първото издание на регата, сега се очаква в нея да се включат ветроходци от Русия, Украйна, Литва, Турция и Малта.  Състезателните гонки ще се проведат от 25 - 28 април в акваторията на несебърския залив от 12.00 до 17.00 часа.

За гостите на събитието и на община Несебър е предвидена панорамната площадка на Градския парк, от където могат да се наслаждават на феерията от бели платна. Церемонията по награждаване на призьорите ще се състои на връх празника,  на 28 април от 17.00 часа.
 
NESSEBAR CUP, 25-28.04.2019

 

Публикувахте от Sailing Team OMC Nessebar 2000 в Понеделник, 25 март 2019 г.