Минута мълчание преди хитовете на Роси Кирилова
Минута мълчание преди хитовете на Роси Кирилова / netinfo
Минута мълчание преди хитове на Роси Кирилова
91656
Минута мълчание преди хитове на Роси Кирилова
  • Минута мълчание преди хитове на Роси Кирилова

С едноминутно мълчание и SMS-и в помощ на Хитрино започналa вечерята на държавните служители, организирана в Несебър. Директорите на природни паркове и горски стопанства бяха заснети да празнуват в изискан ресторант в деня за национален траур след трагедията в шуменското село.

DJ, специално ангажиран за повода, забавлявал държавните служители. Сбирката, според очевидци, била озвучена с познати хитове от миналото и звучни ремикси на Роси Кирилова. А небрежните танци на един от най-големите й хитове „Боса по асфалта", били прекъсвани от призиви за дарителски SMS-и.

Минута мълчание преди хитовете на Роси Кирилова
netinfo

Пред Дарик, DJ Стоян Георгиев заяви, че вечерята била скромна, а информациите за луд купон са преувеличени. „През цялото време имаше само фонова музиката. Не е имало музикални поздрави. Хората си започнаха както си му е редът. С минута мълчание. После присъстващите бяха призовани да помогнат на Хитрино като пуснат по един SMS", каза Георгиев.

Минута мълчание преди хитовете на Роси Кирилова
netinfo

Че вечерята не е била разточителна, потвърди и управителят Неделина Ташева. „Нищо пресилено нямаше. Беше си наистина работна вечеря. Музиката беше тиха. Ако някъде, някой, е станал и се е поклатил на някое парче, то е било съвсем скромно. Менюто също не беше нещо особено. Имаше свинско и пилешко. Първо, второ и трето...", каза Ташева.

Заради скандални снимки от вечерта земеделският министър в оставка Десислава Танева отстрани от длъжност шестима горски ръководители.