Дарик Бургас, "SOS-ПТП" и СУ "Св. св. Кирил и Методий" даряват сигурност
Дарик Бургас, "SOS-ПТП" и СУ "Св. св. Кирил и Методий" даряват сигурност / netinfo
SOS-ПТП, Дарик Бургас, ОД на МВР и ръководството на училището се обединиха в полза на детската безопасност на пътя
комисар Неделчо Рачев
97513
комисар Неделчо Рачев
Снежина Няголова
Манол Тодоров
  • комисар Неделчо Рачев
  • Снежина Няголова
  • Манол Тодоров
Уникална пешеходна пътека тип „зебра“ получиха най-малките възпитаници на училище „Свети Свети Кирил и Методий“ днес по повод 24 май - Ден на българската просвета и култура и славянската писменост. Тя е в естествен размер, а на лентите й са изобразени буквите от българската азбука. Съоръжението ще служи за обучението им по пътна безопасност.

Дарик Бургас, "SOS-ПТП" и СУ "Кирил и Методий" даряват сигурност
netinfo

Дарик Бургас, "SOS-ПТП" и СУ "Св. Св. Кирил и Методий" даряват сигурност
netinfo

Дарик Бургас, "SOS-ПТП" и СУ "Кирил и Методий" даряват сигурност
netinfo

п
netinfo

То е дарение от Сдружение „SOS – ПТП“, чиято основна цел е подобряване безопасността на движението по пътищата в страната. Инициативата стана възможна със съдействието на Дарик радио Югоизток, Областна дирекция на МВР и директора на училището Снежина Няголова.

Тържеството започна с флашмоб и издигане на шестметровия национален трибагреник от танцов ансамбъл „Здравец“ към читалището в община Камено. Малки мажоретки от училището също се включиха в събитието, насърчавани от куклата-инструктор по пътна безопасност  инспектор Хитами,

Талантливите шестокласнички на училището влязоха в ролята на асистентки на комисар Неделчо Рачев - началник на "Охранителни полиция" към ОД на МВР - Бургас. Той беше подготвил специално за всички деца цветни брошури с инструкции за правилата на движение. 

Чуйте директора на училището Снежина Няголова, комисар Рачев и Манол Тодоров от SOS-ПТП в звуковите файлове
 
Флашмоб на възпитаници на СУ „Христо Ботев” - Камено

SOS-ПТП, Дарик Бургас, ОД на МВР и ръководството на училище "Св. св. Кирил и Методий" се обединиха за детската безопасност на пътя. Специални гости на събитието бяха ТА "Здравец" - Камено.

Публикувахте от Дарик Бургас в 24 май 2018 г.