/ Снимка: Община Бургас

Конкурс за авторска творба на тема "Корея - моето вдъхновение" организира Посолството на Република Корея в България, oбщина Бургас и Младежки културен център Бургас. Проявата е съпътстващо събитие към програмата на "Дни на Корея", които ще се проведат на 17 и 18 май.

Ден преди първа пролет: Основно почистване на Бургас

Творбата трябва да бъде свързана със зададената тема, а специална награда ще бъде присъдена на творба/и на тема "Азбуките на Корея и България". Участниците ще бъдат разделени на две възрастови групи - до 13-годишна възраст включително и над 13-годишна възрастРазмерите, които ще се приемат са А2 или А3 (творби, които са в различен размер няма да бъдат приемани)

Започна благоустрояване на пространството около Часовника

Организаторите не са поставили ограничения за материалите, които могат да се използват при изработка на творбата (рисунка, апликация или др.). Срокът за участие е от 17 март до 30 март. Творбите ще се приемат на адрес: гБургас, ул. "Гладстон" 39, Младежки културен център /за конкурса "Корея - моето вдъхновение".

Журито ще бъде съставено от представители на Посолството на Република Корея. Наградените творби ще бъдат обявени по време на "Дните на Корея в Бургас", 17/18 май 2019 година.

Следните данни трябва да бъдат отбелязани на гърба на всяка творба (напечатани или изписани с печатни букви):Име, Фамилия, Възраст, Адрес/и-мейл/ телефон,Училище, Заглавие на творбата.