/ netinfo
Бургаският център за подобряване на здравето, чрез солни терапии първи въведе уникалната услуга в България
Център за подобряване на здравето, чрез солни тарепии "Халомедика" днес навършва три години. Първият в България център, който въведе т.нар. "солни стаи" се намира в Бургас, в жк "Бр. Милдинови" в бл. 57 и днес може да се похвали с хиляди благодарни клиенти не само от Бургас, но и от цялата страна и дори от чужбина.

Солните стаи са тотален хит по света, а в повечето европейски държави вече масово се изграждат в учебни заведения и по-големи институции. В България вече също има детски градини, в които за да се гарантира здравето на децата и за да се засили имунитетът им, са отворени солни стаи. 

"Решихме, че този напълно безвреден метод, както за бебета, така и за хора на всяка възраст за лечение на множество заболявания , трябва да бъде въведен първо в Бургас, тъй като това е родния ни град.

Първите ни клиенти, когато отворихме преди три години, бяха основно от столицата и от по-големите градове на страната, които са ползвали услугата в чужбина. Днес с радост можем да кажем, че тази добра практика се мултиплицира и стотици хора, чуха и заложиха на чудесните свойства медицинската сол, която се разпрашва във въздуха с халогенератор", споделиха от ръководството на "Халомедика".

Специално за рождения ден на Центъра, солните стаи ще бъдат достъпни за жители и гости на Бургас напълно безплатно. Не са пренебрегнати и най-малките клиенти, за които точно в 18.00 часа ще бъде разрязана и тортата. За резервации, можете да се обадите на телефон: + 359 895/ 503-054.

Солните стаи са напълно безвреден начини да се спасите от настинки, грипсинузит, алергии и дори от депресии.  Солната стая може да подпомогне лечението на стотици заболявания, но това, което прави още по-добре е да гарантира, че няма да стигнете до тях.

Тя помага при кожни заболявания, алергични обриви, но и за пречистване на тялото и мощно засилване на имунната система. Терапиите в солните стаи могат не само да изчистят белите дробове, да ви дадат възможност да дишате „с пълни гърди", но и да откажете цигарите.Всичко за ефекта от терапиите, вижте на halomedica.bg, или във Фейсбук на СОЛНИ СТАИ Бургас Халомедика.