Единственият Център със солни стаи с големи промоции през октомври
Единственият Център със солни стаи с големи промоции през октомври / netinfo

Точно преди сезона настинките, грипа и алергиите е добре да подсилите имунитета. Превенцията е евтиният начин да обезопасим себе си и децата. Най-безопасният, но ефективен начин за мощното подсилване на имунитета е с терапии в „солна стая". Ефектът от вдишването на алпийската сол в нея, чрез халогенератор има не само имуностимулиращ ефект, но и лечебен. Единственият сертифициран да провежда солни терапии от Европейската асоция на солните терапии център в Бургас е "Халомедика". Първият в страната, в който приложи специалният метод с халогенератор и специална медицинска сол. В него има три солни стаи, флоатационна кабина, солна сауна и масажен кабинет. Персонал от обучени експерти може да насочи и препоръча правилната терапия за всеки клиент при следните заболявания - муковисцидоза, мукоза, ларингит, бронхиолит, синузит, след преболедуване на пневмония, бронхит, при кожни заболявания - дерматит, псориазис. В центърът има специална солна терапия и за желаещите да откажат цигарите. Солните стаи в „Халомедика" са изключително ползотворни при астма, синузит, пневмония, бронхит, отит, ларингит, фарингит, вирусни инфекции и респираторни заболявания. Терапиите са достъпни и напълно безвредни, както за бебета, така и за хора на всяка възраст. Методът, който от няколко години е хит по света от 2015 се предлага в Бургас. Център за подобряване на здравето, чрез солни терапии „Халомедика" беше първият, който въведе в страната иновативната услуга. Това е причината повече от година той да се посещава от клиенти от столицата, Пловдив, Варна и дори от чужденци.
Поради големият интерес на 8 октомври Център „Халомедика", който се намира в комплекс „Бр. Миладинови" бл. 57 организира Ден на отворените врати, в който клиентите ще получат не само информация, но и много бонуси. От управата на „Халомедика" препоръчват ползването на солните стаи да става след предварително записване на телефон: 0895 503 054 или на място в Центъра.
През октомври в "Халомедика" вече има специални търговски отстъпки за семейни карти. Повече за тях можете да разберете на място в Центъра. Можете да посетите също и сайта halomedica.bg