Цяла зима здраве и добро настроение  със солните стаи на Халомедика
Цяла зима здраве и добро настроение със солните стаи на Халомедика / netinfo

Тонус, настроение, желязна имунна система и добро здраве, без кашлица, без хрема и без болки. Това осигуряват единствените лицензирани терапии с алпийска сол в Центъра за подобряване на здравето „Халомедика" в Бургас. Малко преди очакваното застудяване само 40 минути престой в солните стаи на Центъра могат да рестартират напълно организма и ни подготвят да приемем с удоволствие студените месеци без да се притесняваме за своето здраве. В „Халомедика" можете да се насладите на още една процедура, която освен подсилване на имунитета, влияе върху укрепване на цялото тяло и дава красота - солната сауна. А сред най-хитовите процедури несъмнено е спа кабината за плаване - уникално изживяване, което преборва всеки стрес, депресивно състояние и преумора. Ако вече сте опитали от удоволствията от процедурите в Центъра за подобряване на здравето, чрез солни терапии, можете да направите всяка една от тях оригинален подарък за вашите близки. Това става със специалното предложение на екипа на „Халомедика" - ваучер за една или повече процедури, в специална празнична опаковка.
Превенцията винаги излиза по-евтиният и правилен начин да се погрижим за себе си.
Защо в „солни стаи"? Ефектът от вдишването на алпийската сол в тях, чрез халогенератор има не само имуностимулиращ ефект, но и лечебен. Терапиите продължават от 20 до 40 минути. Те са изключително ползотворни при астма, синузит, пневмония, бронхит, отит, ларингит, фарингит и вирусни инфекции и респираторни заболявания. Въздействат лечебно върху заболявания на горни и долни дихателни пътища, Те дават видим резултат при кожни заболявания като акне, дерматит, псориазис и много други.
„За напълно здрави хора, терапията действа подмладяващо на кожата, повдига тонуса и е идеална за детоксикация на тялото", каза управителят на" Халомедика" - Георги Койчев. Той уточни, че клиентите се разпределят, в зависимост от здравния статус. В солните стаи, въздухът е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. По време на престоя в нея се разпрашват фини частици, специална фармацевтична алпийска каменна сол, чрез модерна технология-халогенератор. Престоят в тях наподобява този в солна пещера или в борова гора.
Център за релакс и подобряване на здравето „Халомедика" е на адрес: Бургас, жк Бр.Миладинови, бл. 57, до вх. 7 За да няма струпване на много хора на едно място, от управата там препоръчват ползването на солните стаи да става след предварително записване на телефон: 0895 503 054 или на място в Центъра.
Терапиите са достъпни и напълно безвредни, както за бебета, така и за деца и хора на различна възраст. Виж повече на страницата на Центъра - halomedica.bg или потърси във Фейсбук на СОЛНИ СТАИ Бургас Халомедика.