Десните зад Магдалена Мандулева за кмет на Несебър
Десните зад Магдалена Мандулева за кмет на Несебър / netinfo

Независимият кандидат за кмет на община Несебър инж. Магдалена Мандулева даде официален старт на предизборната си кампания в морския град. На откриването присъстваха представители на подкрепящите кандидатурата й коалиция Либерално демократичен съюз - Несебър, заедно с председателя на листата Пейко Янков, СДС, ДСБ, Земеделски народен съюз и Български земеделски народен съюз - Равда.

Според първата дама - кмет в историята на Несебър приоритет за следващия й мандат ще бъде преодоляването на различията в жизнения стандарт между града и съставните селища, инфрастурктурата, както и здравеопазване и образование.

"Презастрояването не е проблема, а липсата на ясен регламент за неговата експлоатация", заяви инж. Мандулева. Според нея е необходимо Несебър да се наложи и като университетски град за да може бизнесът да е в тясна връзка с образованието, необходимост за развитието и на туризма. "Община Несебър трябва да е преди всичко уютен дом - икономически богат и духовно силен", каза още Магдалена Мандулева.

Според председателят на инициативния комитет, издигащ кандидатурата на досегашната кметица - Николай Каръков, Магдалена Мандулева била единствената сред всички кандидати с най-богат стопански и административен опит.