Десетки ще пеят в Бургас в подкрепа на филма за Левски
Десетки ще пеят в Бургас в подкрепа на филма за Левски / netinfo

Десетки изпълнители ще се включат в големия концерт в подкрепа на българския игрален филм „Василъ Лѣвскій" на режисьора Максим Генчев.

Събитието ще се състои на 27 юли от 20.00 часа в Летния театър. Организатори са Асоциация Българска кинокласика и култура, със съдействието на Община Бургас.

Участие ще вземат група „Петте сезона" на Стефан Диомов, Стефан Илчев, рок група „Силует", Васко Кръпката и Подуене блус бенд, бургазлийката Красимира Иванова, вокални групи „Точно време"- Бургас и „Слънчев ритъм"- Поморие; рок група "Taking Heed" от Плевен. За зрителите ще има и демонстрации от прабългарска школа за оцеляване „БАГА ТУР".

На 27 юли феновете могат да се срещнат с част от екипа на филма в Летния театър от 10 до 17 часа.

Билетите за концерта са на цени от 5 и 10 лв. Могат да се закупят от : Билетен център на Летен театър Бургас (до община Бургас), Билетен център на театъра (до община Бургас), на алеята пред Летен театър Бурга и в интернет: http://www.eventim.bg/bg/bileti/blagotvoritelen-koncert-burgas-leten-teatr-324282/event.html

По време на събитието, чрез томбола, ще бъдат изтеглени имената на десет души, които ще имат възможност да присъстват на един снимачен ден от филма.