/ netinfo

Инициативата "Бургас харесва младите" и Дружество за младежка и социална политика ще представят патриотичния спектакъл "Време е ... СВОБОДА!" в кварталите на Бургас. Това е начинът, с който младите хора в града ще отбележат Националния празник 3 март - Освобождението на България от османско иго.

Въздействащият спектакъл "Време е...СВОБОДА!" е на режисьора Христо Симеонов и е създаден специално за своеобразното турне на младежите.
Свободата! Нашата! Българската! Тя лети на крилете на младостта! Защото именно те - младите луди глави носят пробуда, палят пожари... И живот дават за свободна България! Те имат много имена..

Гледат ни с много очи... Затова! Нека ги почитаме! Нека ги споменуваме! Нека ги знаем и помним! Защото и днес ни казват,,Време е...Свобода!" Това е посланието на младите бургаски таланти Теодор Каракачанов, Мартин Йорданов, Николай Стойчев, Петър Дичков, Богомила Цекова и Христо Хр. Симеонов, които ще ни подарят своя спектакъл-откровение! Спектакъл-ПОКЛОН!

Спектакълът ще се играе при вход свободен и ще бъде с начален час - 18.00 ч. Ето кога и къде може да го гледате:

Събитието е част от кампанията "Събуди се!" на "Бургас харесва младите" и Дружество за младежка и социална политика, и цели да провокира младите хора в града да бъдат по-активни, по-задружни, да не забравят корените си и да уважават българската история, традиции и фолклор.