Ангел Божидаров
Ангел Божидаров / Снимка: Дарик-Бургас, архив
„Добре, че отдавна не съм дисководещ и по тази причина съм в отлични отношения с вицето”, пише общинският съветник и бивш лидер на НФСБ в Бургас
„Десет години съм бил професионален дисководещ. За сведение, 5 от тях в престижният интерхотел България по времето на соца. Проблеми с шума нямахме защото долу дискотеката беше шумоизолирана. Как ги правят сега дискотеките не знам но чета че дисководещите имат проблем с вицепремиера. Добре че отдавна не упражнявам занаята и по тази причина съм в отлични отношения с вицето”- Така в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук общинският съветник и доскорошен лидер на Националния фронт за спасение на България – Ангел Божидаров коментира двудневния рейд на вицепремиера Валери Симеонов в нощен Слънчев бряг и специализираната операция срещу шумните заведения. В поста си, Божидаров открехва завесата и за взаимоотношенията си със заместник министър-председателя:
„Искам да кажа че от четири месеца не сме се карали за нищо. Дали е защото не си говорим или защото и двамата се възхищаваме на интелекта на бате Бойко не знам.Но единомислието с председателя е здравословно и носи спокойствие”, обобщава той.
В по-ранна публикация, отново в личния си профил в социалната мрежа, общинският съветник разкрива и други детайли от партийния живот:
„Мъка.Вчера беше жега ама днес е по лошо. От години съм член на Националния политически съвет на НФСБ. От няколко месеца обаче никой не ми се обажда за заседание на съвета-така де колкото да се спази устава. Започнах да се чувствам като Тодор Живков в нелегалния му период. Аз не се крия ама и никой не ме търси. Викам си като не ме търсят май е време да се оттегля. И хоп греда. Да вземе секретаря на партията да напусне.Сега човек и оставка няма на кого да подаде...”