Стари воеводи се завръщат във ВМРО
Стари воеводи се завръщат във ВМРО / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Стари воеводи се завръщат във ВМРО
23594
Стари воеводи се завръщат във ВМРО
  • Стари воеводи се завръщат във ВМРО

Много от напусналите активна политическа дейност воеводи се завръщат отново в редиците на ВМРО, съобщи новоизбраният общински лидер на организацията в Благоевградско Георги Васев. Сред депозиралите молби за възстановяване на членството си в организацията са бившият депутат Анатолий Величков и Станимир Радулов.

Д-р Йордан Тумбев все още не е заявил официално намерението си за завръщане в политическата дейност на ВМРО, но той продължава да обсъжда своите идеи за цялостно възраждане на структурата в Благоевград, заяви Георги Васев.

Новото областно ръководство на ВМРО най-вероятно ще бъде избрано в началото на месец февруари следващата година, дотогава ще управлява назначеното от Изпълнителния комитет временно, начело с кмета на Банско Александър Краваров.

На 24 ноември в Софийски градски съд ще бъде разгледано дело за регистрация на националното ръководство на партията, избрано на провелия се преди седмици конкрес, каза благоевградският председател Георги Васев.

Ние от общинското ръководство на ВМРО в Благоевград сме убедени, че на следващите избори наши активисти ще бъдат избрани за участие в местната власт, коментира Васев.

Още от Георги Васев чуйте в звуковия файл