Селекционерът на Вихрен недоволен от играчите и от дубъла
Селекционерът на Вихрен недоволен от играчите и от дубъла / netinfo
Главният селекционер на Вихрен Сандански Иван Динев изрази своето недоволство от формата на част от основните играчи на тима и от представянето на дублиращия отбор.

„За мен е загадка как гръцкият футболист Димитри Карадимитрос започна отлично първенството, бе водеща фигура срещу Левски и Локомотив София, а напоследък играе твърде посредствено”, заяви Динев.

„За жалост това се отнася и за други основни стълбове като Шукардиния, Еривертон, Золтан Фехер, Лукас Тихамер и Хуго Сантош. Титулярния вратар Флориан Лучини също не бе на обичайното си ниво срещу Миньор в изминалия мач.”

„Очакванията ни Радослав Давидов, Ивайло Димитров и Христос Аритзис да подобрят нещата в момента в отбора не се сбъднаха. Жалкото е, че и дублиращият отбор не играе добре. А там намират място футболисти, които при добра форма играят и при мъжете.”

„Срам и позор за футбола в Сандански е загубата на дублиращия отбор с 2:6 срещу Миньор в Перник. Президентът на клуба създаде невероятни условия. Имаме два големи и един малък терен за тренировки. Заплати и допълнителни възнаграждения се изплащат навреме, а в някои случаи и премии над определените от статута, и в крайна сметка нещата не вървят.”

„Вина, разбира се, за това няма старши треньорът Филип Филипов, защото аз виждам как той се измъчва, ядосва се, след като не се изпълняват неговите указания. Чест прави на треньора на юноши младша възраст Атанас Ласков. Неговият отбор надигра за Купата на БФС ЦСКА в София и ще играе четвъртфинал срещу Левски на 12 ноември в Сандански.”

„Имам пълен картбланш от президента на клуба, наблюдавам отблизо нещата и криви ще им излязат сметките на някои длъжностни лица, които виждат Вихрен само като източник на доходи и смятат спортния комплекс за почивна станция.”

„След последния мач от първенството ще бъде направена персонална оценка на всички в клуба и е възможно с някои от тях да се стигне до раздяла”, каза още главният селекционер на Вихрен Иван Динев.