Продават имущество на общински съветник по иск на съпартиец
Продават имущество на общински съветник по иск на съпартиец / Дарик - Благоевград, Елина Христова

Обявиха за публична продан движимо имущество на благоевградския общински съветник Димитър Урдев. Процедурата е задействана по иск на местния парламентарист, приятел и съпартиец на Урдев - Васил Миладинов, научи Дарик.

На 15 януари съдия-изпълнителят от Разлог Георги Цеклеов е насрочил първата публична продан на имуществото, собственост на благоевградското дружество "Вихрен" АД, представлявано от управителите Димитър Джампалски и съветника Димитър Урдев.

Принудителната продан на товарен автомобил "Авиа" и на две леки коли - "Фолксваген" и "Хюндай", е въз основа на издаден от Районен съд - Благоевград изпълнителен лист.

Съдебните действия срещу финансовите длъжници Димитър Урдев и Димитър Джампалски са предприети за удовлетворяване вземането на кредиторите, в лицето на благоевградския съветник Васил Миладинов, представляващ фирма "Динатстрой", и на Росица Ташева, управител на столичното дружество "Карелия-РТ".

Първоначално обявената цена на трите автомобила е 5699 лева. Публичната продан, която ще се проведе в рамките на тайно наддаване, ще завърши на 16 февруари.