Холандска фондация благодари на Тотев за съвместно сътрудничество
Холандска фондация благодари на Тотев за съвместно сътрудничество / netinfo
Поздравително писмо до кмета на Сандански Андон Тотев изпрати Холандската фондация “Промоти” във връзка с оползотворяване на дарените безвъзмездно финансови средства от фондацията на община Сандански за цялостно обвновяване на детска градина “Великденче” в село Склаве, съобщават от общинска администрация.

“Бихме желали да благодарим на г-н Тотев и г-н Бабалев за прецизната работа от страна на община Сандански и фирмата изпълнител за реновацията и изградената детска градина.

Ние знаем, че тази детска градина без съмнение ще даде добър старт на живот и сме изключително доволни, че успяхме да помогнем на Вашата община да реализира тази идея”, се казва в писмото подписано от секретаря на фондацията Роб Бооден. Близо 500 хиляди лева струва обновената сграда, като една част от средствата в размер на 70 000 лева са дарение от холандската фондация „Промоти”, а останалата в размер на 420 хиляди лева са от община Сандански.

Изградени са нови спални помещения, занимални, кътове за игра, санитарен възел с удобни приспособления за децата, кухня модерно обзаведена.