ГЕРБ направи дарение за ремонт на църквата и джамията в село Дъбница
ГЕРБ направи дарение за ремонт на църквата и джамията в село Дъбница / netinfo

Областният координатор на ПП ГЕРБ в Благоевград - Костадин Хаджигаев, и Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия  дариха 450 лева за ремонта на църквата и джамията в гърменското село Дъбница. Щедростта на представителите на партията  трогна дълбоко не само кметицата на селото Синем Бекирова, но и всички жители. Читалището в Дъбница се превърна в сцена за талантливите деца от самодейните състави в селото и общината, тъй като красивото гърменско селце празнува общоселския си празник.

От началото на своя мандат Синем Бекирова, която е кмет от листата на ГЕРБ, успя да обедини населението в селото и да го включи в управлението. Специално в организираните мероприятия се включват и млади хора, и жени, и общественици. На дневен ред обаче стоят и много неразрешени проблеми, за които своя дял трябва да даде ръководството на община Гърмен, обяви Синем Бекирова. Селото има нужда от хигиенизиране, нов водопровод и подобряване на още куп комунално-битови условия.  Костадин Хаджигаев  заяви пред всички, че ГЕРБ ще помага с каквото може и призова хората да сигнализират когато имат някакъв проблем.

„Ще застанем плътно зад хората, които се опитват да направят родните си места по-добри за живеене. Пожелавам на вас и вашата кметица със същия устрем да работите за доброто на вашето село. Само когато сме единни, без значение кой каква религия изповядва, само тогава България ще върви напред”, пожела  Хаджигаев.