/ БГНЕС

Великден е религиозен празник, който честваме със семейството си и е изключително забавен особено когато става дума за даване и получаване на хубави великденски подаръци.

В допълнение към това религиозно и духовно значение, Великден е и времето от годината, в което празнуваме новия пролетен сезон и подновяването на живота след големия зимен студ.

Защо яйцето е червено?

Когато повечето хора се подготвят за Великден, те мислят за великденските кошници, яйца, кухи шоколадови зайчета, козунаци. Но има толкова много други страхотни идеи за подаръци за Великден, отколкото просто бонбони.

Ето някои от най-хубавите подаръци, с които да зарадвате любимите си хора.

Персонализирани тениски

Това е една от най-популярните дрехи. Ще зарадвате вашите близки като им брандирате интересна великденска тениска, с техните имена.

Великденска кошница

Тематичните кошници са страхотни и всеки ги ползва. Изберете цветна кошница, с пролетни цветове и пълна с лакомства. В нея може да сложите аксесоар или статуетка, за дома, която да остане за спомен.

кошница подаръци
iStock/Getty Images

Великденски аксесоари за маса

Всяка домакиня би искала да внесе празничния дух в дома си. Подарете хубава великденска покривка за маса, цветни салфетки и свещници, с форма на зайче или специално изработена кошница за яйца

Бои за яйца

Децата се радват, когато ги включите в подготовката на празника, а боядисването на яйцата е едно от най-забавните занимания. Зарадвайте ги със специален сет, който включва боички и лепенки, за направата на най-красивите великденски яйца.

Фоторамка

Подарете великденска фоторамка със снимка на вашия любим човек. Това ще остане спомен завинаги и може да му се радвате през останалите дни от годината.


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС