Вижте какво са постигнали хората на вашата възраст
Вижте какво са постигнали хората на вашата възраст / Guliver/Getty Images

Уебсайтът "Музей на концептуалното изкуство" има доста депресиращ раздел, който показва какво са постигнали светлите умове на човечеството, когато са били на вашата възраст, пише в. "Метро".

За целта е нужно само да въведете точните си години ТУК. Ако сте на 20, подгответе се да бъдете засрамени от Мери Шели, която на тази възраст написва романа си за Франкенщайн. На 24 години Трейси Чапман издава първия си албум и печели три награди Грами.

Сайт предлага вечен дигитален живот и след смъртта на потребителя

Ако сте на 25, помислете си за Орсън Уелс, който написва, режисира и играе в лентата "Гражданинът Кейн". На 26 някой си Стив Возняк основава малка компания, наречена Apple. На същата възраст Наполеон завладява Италия.

Какво сте направили със своите 29 години? Навярно нищо подобно на постигнатото от Александър Греъм Бел, който предава първата си фраза по телефона или от Агата Кристи, публикувала първата си книга.

Сайт изчислява фитнес възрастта на човека

Едва ли ще може да се сравните, ако сте на 30, с Бил Гейтс, който на тези години става първият милиардер на тази възраст.

Хубавото на сайта е, че човек може и сам да изложи личните си постижения. но те едва ли са толкова забележителни. Като 27-годишната Джесика Шрам, която висяла в Myspace в продължение на 7 часа в работно време.

Топ 10 на най-глупавите мобилни приложения

Или като Анджи Олсън, която толкова се напила на 26-ия си рожден ден, че приятелите могли да я преоблекат като клоун, без да разбере.

Източник: БТА