Първа шампионска титла за Gong.bg - сайт на годината според публиката
Първа шампионска титла за Gong.bg - сайт на годината според публиката / netinfo

По-малко от три години бяха достатъчни на Gong.bg да завоюва шампионската титла в най-важното състезание - това за сърцата на феновете. Спортният сайт на България бе удостоен с голяма чест и получи признанието на публиката на десетото юбилейно издание на конкурса БГ Сайт в категория „Медии". Повече от месец читателите на нашата уебстраница, чийто брой увеличава непрекъснато, даваха своя вот и преброяването показа, че както ние, така и вие сте номер 1.

Конкурсът БГ Сайт всяка година определя най-добрите български сайтове и онлайн проекти, а през 2009-та и Gong.bg намери място сред тях. На изискана церемония в хотел „Шератон" отговорният редактор на Gong.bg Николай Александров получи отличието в присъствието и на редактора ни Станислава Кръстева, чийто рожден ден съвпадна с признанието за качествата й.

Целият екип на Gong.bg изказва най-искрените си благодарности на всички читатели, които през последните години са неизменно с нас в добри и лоши моменти за спорта. Обещаваме ви, че ще продължаваме да се стараем и да поднасяме най-точната, актуална и интересна информация още дълги години!

 

Първа шампионска титла за Gongbg  сайт на годината според публиката
netinfo