Том Брейди и Жизел Бюндхен направиха добра сделка с продажбата на апартамента си в Трайбека
Том Брейди и Жизел Бюндхен направиха добра сделка с продажбата на апартамента си в Трайбека / Gulliver/Getty Images
Докато Том Брейди се подготвя за плейофите по американски футбол NFL за първи път от 20 години насам НЕ с екипа на New England Patriots, той и съпругата му супермодел Жизел Бюндхен правят и други промени в досегашния си живот, съобщава TMZ. Но срещу солидна печалба на принципа „пари при пари отиват“.

Насред пандемията Жизел Бюндхен се наслаждава на екзотична семейна ваканция (ВИДЕО/СНИМКИ)

Куотърбекът на Тампа Бей Буканиърс и Жизел току-що оформиха продажбата за 36,8 милиона долара на луксозния си апартамент в Ню Йорк – на 12-ия етаж на сграда с изглед към река Хъдсън в Трайбека. Разполага с пет спални, пет бани и половина, гурме кухня и собствена тераса простираща се на почти 177 кв. м площ. Освен нея в луксозната сграда жилището предлага още удобства на площ от над 1110 кв. м, вкл. плувен басейн над 20 м дължина, детска стая и частен автомобилен гараж. Купувачът, проявил интерес, е пожелал анонимност финансист от Ню Йорк.
 
Звездната двойка плати за него $ 25 милиона през 2018 г., така че Том и Жизел определено умеят добре да си правят математиката – в случая с печалба от 11,8 млн. долара.
  Продажбата идва само седмици след като двамата спазариха и своето имение с 5 спални в предградията на Бостън. Не е ясно колко са спечелили по тази транзакция, но имотът им бе обявен за продан с цена от 34 милиона долара в края на 2019 г. точно преди Брейди да се премести във Флорида, откъдето е новият му отбор Тампа Бей Буканиърс. 

Зад кулисите на модата: Обратите в живота на Жизел Бюндхен

Том и Жизел обаче не казват окончателно „сбогом“ на Североизтока – според запознати те си оставят жилище точно в същия комплекс в Трайбека, където току-що продадоха луксозния си апартаменнт.

Никак не е лошо да си богат, заключава TMZ за Жизел (с богатство от $ 400 млн.) и Том ($ 200 млн.).

Превод и редакция: DarikNews