Да живееш на топло и екзотично място си е направо благословия. Поне за онези, които не обичат зимата, а очевидно една от най-красивите жени в света не е сред феновете на студа. Жизел Бюндхен споделя в последните седмици много красиви морски кадри от екзотична дестинация.

Красавицата се наслаждава на свободното си време в компанията на семейството си. Вижте още любопитни факти в канала "Cool News" във vbox7.
 

Тропическата ваканция на семейството очевидно е протекла прекрасно, съдейки от снимките, които 40-годишната Жизел качи в Инстаграм.

"Това, което правиш днес, те приближава до мястото, на което искаш да бъдеш утре", гласи посланието ѝ към едно от изображенията, събрало хиляди харесвания.

"Слънчевите петна са реални! Възрастта е красиво нещо и естествена част от живота, но може да бъде и предизвикателство. Определено съм виждала промени в кожата си през годините. Когато гледам тези промени и виждам отражението на всички години, които съм живял досега, изпитвам невероятно чувство на благодарност", сподели преди време Жизел за отношението ѝ към стареенето. Освен със спорт, здравословна храна и качествена козметика, пътешествията и почивката са също сред важните неща, за да изглежда добре.
 

Към друг кадър, в молитвена позиция, Жизел е написала, че всичко е възможно, защото сме живи. Това не са нейни думи, а цитат на Тик Нят Хан, който е виетнамски дзен будист.

Бюндхен пише, че трябва да изпитваме благодарност за всеки момент и всяко нещо в живота си. Така поддържаме духа си позитивен и излъчваме добри вибрации към околните. "Когато сме благодарни, ние разбираме, че истинското щастие е в осъзнаването че съществуваме, дишаме и можем да оценяваме всичко", пише още култовата манекенка.