Анна Курникова и Енрике Иглесиас ревниво пазят личното си пространство от досадници
Анна Курникова и Енрике Иглесиас ревниво пазят личното си пространство от досадници / Gulliver/Getty Images
Изминаха три години, откакто Енрике Иглесиас и Анна Курникова станаха родители за първи път, и то в двойна степен. Певецът и бившата тенис звезда приеха раждането на близнаците Николас и Люси в най-строга интимност, като почти никой не разбра, че Курникова е бременна, изтъква „Ел Паис“.
 
По този повод дори се появиха предположения, че нейното е било сурогатно майчинство, тъй като партньорката на Енрике не е била виждана бременна. Клюки, които самата тя опроверга, когато месеци след раждането на близнаците пусна снимка в социалните си мрежи.
 

Оттогава двамата, охранявайки строго личния си живот, все пак оставят малък прозорец през социалните мрежи, за да покажат на всички свои последователи колко щастливи са, откакто малчуганите влязоха в живота им преди три години. По повод рождения им ден тази сряда, 16 декември, Курникова публикува два изображения, два близки кадъра на усмихнатите Николас и Люси с цифрата 3, за техния рожден ден и емотикон на сърце.

Така бившата тенисистка разкри и точната дата, на която те се появиха на този свят.
  Освен че запълват профилите си с мили снимки и забавни видеоклипове на своите малчугани, двойката е променила и начина си на показване пред обществото. Особено Енрике Иглесиас, който в рамките на шест месеца от раждането на децата си позволи в интервютата си да говори за това как се е променил животът му.„Сега, когато имам деца, имам бебета, ми е много трудно да пътувам. Всичко се върти около тях “, каза певецът по телевизия Telemundo през 2018 г. за това колко трудно му е станало да възобнови концертите.

Енрике и Ана показаха дъщеричката си: Една новородена малка красавица (СНИМКИ)

Мълчание и дискретност царуваха около двойката в края на 2019 г., но скоро се установи и причината - че Анна Курникова отново е бременна. Иглесиас и Курникова живеят от години в Бей Пойнт, един от най-луксозните и недостъпни острови в залива на Маями. Почти е невъзможен достъпът там, и когато папараците разбраха, че тенисистката може да е бременна, те се представяха за шофьори на Uber, за да могат да се промъкнат в района.

Къщата има собствен кей и там певецът закотвя лодката си, с която той плава по залез. На една от тези разходки беше направена първата и единствена снимка на втората бременност на Анна Курникова. Няколко дни по-късно бебето се роди в болницата в Южен Маями, където тенисистката бе заела цяло крило, за да защити неприкосновеността на личния си живот.
  Мери се присъедини към семейството на 30 януари 2020 г., нещо, което светът разбра през февруари, когато двойката публикува няколко снимки от момента на раждането в болницата в социалните мрежи.
 
Въпреки че Маша, както певицата галено я нарича, има по-малко публични портрети от по-големите си брат и сестричка, тя също е привлякла вниманието на всички, когато преди няколко месеца майка й публикува снимка, на която се появява облечена като малка тенисистка. Вече малко по-голяма, виждат се чертите на малката Мери, която прилича на кака и батко. Всички те с характерните черти на русата си майка, със светла коса и кожа и сини очи.

Превод и редакция: DarikNews