/ iStock/Getty Images
Ейми Бърч е самотна майка, която се опитва да живее достойно и да даде всичко на двете си деца. За усмихнатите й селфита обаче се крие ужасяваща история, пише The Sun.

20-годишната Ейми е подложена на жесток тормоз от страна на приятеля си 25-годишния Аарон Чиджи. Въпреки две ограничителни заповеди на съда, той се скрива на тавана й и в продължение на шест дни се спотайва, наблюдавайки я.

„Бях шокирана да открия, че Аарон е бил в дома ми. Нямах представа. Страх ме е, че той няма да се спре пред нищо, за да ме нарани. През последната година съм се местила 10 пъти, за да се скрия от него, но той винаги ме намира“, разказва Ейми.

Сериен изнасилвач принуди майка да слуша писъците на децата си, докато се гаври с тях (СНИМКИ)

Тя започва връзка с Чиджи преди три години, когато е се оказва без дом и е принудена да живее по улиците на Ексетър. Тогава пие и употребява наркотици, а единствената й мечта е някой да я спаси. В нощта на 11 януари 2017 години Ейми чува някой да я вика по име.

„Това щеше да е втората ми нощ, прекарана навън. Тогава се натъкнах на Аарон. Познавах го от града, но не бяхме приятели. Беше облекчение да видя познато лице. Всичко, което исках тогава беше някой да ме защити и да ме вземе под крилото си.“, спомня си тя.

Чинджи приютява Ейми в лагер, който споделя с приятели и те прекарват нощта в палатката му. „Той беше толкова мил. Говорихме си цяла нощ. След това вече бяхме двойка. Аз бях неговата принцеса, а той беше най-щастливият, когато ме държеше за ръка“, разказва младата жена.

Ейми започва разговори с благотворителни организации за бездомни, за да получи помощ и да спести пари за нов дом, но Чиджи продължава да я кара да дава припечеленото за дрога.

Брат и сестра убиха двамата си сина, за да прикрият кръвосмешението


Никога не съм била пристрастена към пиенето и наркотиците, но Аарон не можеше без тях. Печелех доста пари от просия. Първият път, когато казах „не“, той ме удари. Заби главата ми в твърдата земя. Имах кръв по цялото лице и избягах, за да намеря помощ. На другия ден той помоли за прошка и каза, че съжалява. Простих му. Нямаше къде да отида “, връща се назад Ейми.

Не след дълго тя успява да спести достатъчно пари за да наеме апартамент, но зад затворените врати на дома насилието ескалира.

През август 2017 Чиджи е пратен в затвора заради заплахи и агресивно поведение срещу Ейми, но когато е освободен след седем месеца, тя си го прибира обратно. Малко по-късно забременява.

Нови твърдения за сексуален тормоз във ватиканската младежка семинария


През февруари 2018 година разбрах, че очаквам дете. Тогава цялото ми отношение към света се промени. Не можех да позволя повече да бъда доминирана от този мъж. Не исках вече той да взема наркотици в дома ми“, спомня си още тя. Тогава Чиджи се отказва, но не остава за дълго настрана.

„Следващите 18 месеца бяха кошмар. Аарон отново беше затворен за нападение срещу мен. Навсякъде, където отидех, той ме следваше.“ ,споделя Ейми.

„През първата година от живота на сина ми се местех 10 пъти, за да опитам да избягам от Аарон“, допълва тя. Но това не е достатъчно, когато той е освободен за втори път, нахлува в жилището й през балкона. Когато Ейми се събужда сутринта, го вижда легнал до нея на леглото й. 
Можеш да бягаш, но няма да се скриеш от мен“, заявява й той.

10-годишно момиче разбра, че е бременно месеци, след като брат ѝ я изнасилил

Когато майката на Ейми и бавачката на бебето се обаждат, че е дойдат, за да я вземат за пътуване по женски, Аарон напуска апартамента.
По това време младата жена е бременна в петия месец с второто си дете. Забременява след случаен секс с приятел, който е толкова изплашен от Аарон, че не сме да се доближи до Ейми. Тя обаче отказва да направи аборт.

Когато се прибира от почивка, Ейми започва да забелязва странни неща, случващи се в жилището й. Одеала и възглавници изчезват, появяват се мръсни съдове. След шест дни тя осъзнава, че Чинджи е отговорен за това и измисля план, за да го хване, докато се крие в къщата й.

В САЩ: Брутален случай на учителка, пребила и настъпвала по главата ученичка в клас (ВИДЕО)


„Бях толкова стресирана, семейството ми казваше, че съм параноична, но аз знаех, че Аарон е в къщата. Влязох в банята, но когато бях готова, не спрях водата. Смятах, че ако Аарон е в къщата, той ще използва този шанс, за да се движи – бях права. Когато излязох от банята, видях, че краката му изчезват в люка на тавана. Извиках по него и той скочи долу. Обърна се студено към мен и каза „Надявам се да изгубите това мръсно бебе“, и избяга от апартамента.“, разказва финала на историята Ейми.

Полицията арестува Чинджи и той е тикнат в затвора за 15 месеца.

„В момента се чувствам в безопасност, защото е затворен. Не искам никой друг да изпитва страха, с който живея.“, казва Ейми.