Обсъжданете на любими порно филми може да се окаже полезно за брачните партньори
Обсъжданете на любими порно филми може да се окаже полезно за брачните партньори / ThinkStock/Getty Images
Иранец, излежаващ доживотна присъда за създаване на порнографски уебсайт в Иран, е избягал в Канада, предаде Франс прес.

Саид Малекпур, излежал 11 години от присъдата си, е получил право да напусне затвора за три дни на 20 юли, след което не се е върал, съобщи пред държавната телевизия съдебният говорител Голамхосейн Есмаили

Малекпур, който има канадско жителство, е успял да се върне в Канада, става ясно от видео, публикувано от сестра му в петък вечерта в "Туитър". "Кошмарът най-сетне приключи", написа Мариам Малекпур в коментар към видеото. Тя благодари на "всички хора, които ни подкрепяха през това време" и на Канада за "нейното лидерство".
 


"Чувстваме се много облекчени", коментира в телевизионно интервю Паям Акхаван, преподавател по право в университета "Макджил" в Монреал, който е помогнал на Малекпур да избяга.

Мъж поиска да се ожени за лаптопа си


Малекпур е бил арестуван в Иран през 2008 г., когато е отишъл да види умиращия си баща. Първоначално е осъден на смърт, но през август 2013 г. присъдата му била смекчена на доживотна.
 
БТА