Мария Бакалова отново блесна в Холивуд. Българската актриса Мария Бакалова, която преди година бе номинирана за награда "Оскар", бе гост на партито на фондация "Елтън Джон" за церемонията на тазгодишното издание на наградите на Академията за кинематографично изкуство и наука. Това става ясно от публикация на актрисата във Фейсбук.

Тя публикува своя снимка и написа: „Не мога да повярвам, че измина една година от първите ми награди на академията. Честит ден на Оскарите“.  

Бакалова благодари на фондацията за възможността да отпразнува нощта на "Оскарите" като част от фондацията. Актрисата публикува и снимка във вечерна рокля на Ели Сааб.

Мария Бакалова
Getty Images

Партито на фондацията на Елтън Джон за проследяване на церемонията за връчването на наградите "Оскар" е едно от най-бляскавите съпътстващи събития в нощта на "Оскар"-ите. То бе организирано в Уест Холивуд парк и съвпада с 30-ата годишнина от основаването на фондацията, става ясно от публикация в сайта на организацията.

Мария Бакалова
Getty Images

Водещи са Дейвид Фърниш, Лейди Гага, Ерик Маккормак и Били Портър. Сър Елтън Джон се включи със сателитна връзка от Линкълн, Небраска, където е на концерт от турнето си.

Мария Бакалова
Getty Images

БТА, Мария Бакалова/Фейсбук