Принцеса Хая
Принцеса Хая / Gulliver/Getty Images
Емиратската съпруга Хая, избягала с децата и парите от съпруга си шейх Мохамед бин Рашид, който управлява Дубай, е заподозряна в съпружеска измяна, твърди вестник The Times.
Източници на изданието твърдят, че 69-годишният шейх обвинявал 45-годишната си съпруга в „неподобаващи отношения” с телохранителя й, който е бивш офицер от британската армия.

Причината за подозренията е, че тя често му давала подаръци.

Шейх Рашид заварил една от шестте си жени с телохранителя в дома си в Лондон, след като през май отпътувал до там без да я уведоми и е решил, че двамата имали прекалено близки взаимоотношения. По данни на източниците той бил „шокиран” от поведението на съпругата и поискал от нея незабавно да се върне с него в Дубай. Принцесата отказала и в момента двамата се развеждат.

В края на юни Мохамед бин Рашид публикувал в Instagram своя поема, в която нарича съпругата си предателка.

Принцеса Хая избяга от съпруга с децата и с $40 млн. Съобщаваше се също, че тя била изчезнала още през февруари. Предполагаше се, че жената се укрива в Германия с 11-годишната си дъщеря и 7-годишния син. Спекулира се също, че тя е поискала там убежище.

Дръзката арабска красавица, която е добре дошла на всеки светски прием (СНИМКИ)

Предполага се, че тя се опасява за безопасността си, след като научила от телохранителя за съдбата на Латифа, дъщеря на Мохамед бин Рашид. Момичето се опитало да избяга от страната през март 2018 г., но било разкрито. В медиите се появяваха съобщения, че дъщерята може да е била подложена на мъчения и държана затворена, но тази информация така и не бе потвърдена.
 
 
БГНЕС