Заберски: Ръководството ще предложи на Игор това, което му дават и другаде
Заберски: Ръководството ще предложи на Игор това, което му дават и другаде / netinfo
Агентът на Игор Томашич Петьо Заберски сподели, че ръководството на Левски е готово да предложи почти същите условия на Игор Томашич, като тези, които хърватинът може да вземе и в друг клуб. Договорът на защитника изтича след края на сезона, но Велислав Вуцов желае да задържи лидера на синята отбрана.

„Новият треньор много иска Игор да остане в Левски. Собственикът ще му предложи това, което горе-долу му предлагат на всички други места. Основно нещата зависят от него. Вие контактувате с него, питайте го. Томашич е разколебан, преди той беше почти сигурен, че си тръгва, но сега не е така”, заяви футболният агент.

„Сигурен съм, че Левски ще направи всичко възможно да си върне и Седрик Бардон. Трябва първо да се види какви са отношенията му с отбора на Бней Йехуда. Той го каза и пред ваши колеги журналисти, че това е една сериозна възможност да се върне в Левски. Нещата зависят и от двете страни. Все още нищо не е сигурно на сто процента”, продължи Петьо Заберски.

Мениджърът направи силен ход преди време, когато докара на стадион „Георги Аспарухов” Седрик Бардон и Игор Томашич. Двамата хванаха окото на тогавашния треньор Станимир Стоилов, а с течение на времето се превърнаха в две от звездите на Левски.

Последният удар на Заберски бе Юсеф Рабех. Мароканецът дойде в Левски след отпадането от Тампере, а в момента е сред най-конвертируемите футболисти на сините. Импресариото работи и с другия мароканец в съблекалнята на „Герена” Шакиб Бензукан. Младокът прекара кошмарен сезон, след като претърпя няколко травми, но в началото на сезона загатна сериозни качества и потенциал.