Тодор Батков закачи ЦСКА
Тодор Батков закачи ЦСКА / БГНЕС
Собственикът на Левски Тодор Батков изрази надеждите си, че ЦСКА ще съумее да пребори за място в първенството на България, което дава право на участие в турнира за Купата на УЕФА.

По време на специална пресконференция адвокатът продължи в типичния си стил и сподели, че „червените” могат да стигнат до финала за Купата на България, за да участват е европейските турнири през следващата година.

Батков добави още, че е бил изключително притеснен преди вечното дерби поради факта, че Левски не играе постоянно след паузата, визирайки мачовете със Спартак Варна и загубата в Самоков.

Собственикът на „сините” е бил обезпокоен и от смяната на наставника в ЦСКА, който според Батков е изключително амбициозен специалист.

Спокойствието на собственика на „сините” обаче е дошло още преди първия съдийски сигнал на ст. „Васил Левски”, след като е чул наставленията на Станимир Стоилов.

Тодор Батков добави, че вратарят на Левски Георги Петков ще бъде сурово глобен заради неприличните жестове на стража след вечното дерби с ЦСКА.Сумата на наказанието ще стане ясна по-късно през деня. Батков определи постъпката на Петков като „грозна и неприлична”.

Още спортни новини в Gong.bg