Стоилов: Дойде моментът Генев да дебютира
Стоилов: Дойде моментът Генев да дебютира / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази увереност, че младият Виктор Генев ще запише първи мач в А група. Очаква се централният бранител да стартира, като титуляр срещу Локомотив Пловдив, след като Рабех е наказан, а Шакиб Бензукан отново се контузи.

„Най-вероятно Виктор ще започне мача с Локомотив. Не се притеснявам за него, защото знам, че се представи на високо ниво в подготовката. Всеки млад футболист рано или късно трябва да дебютира. Има такива моменти в кариерата, когато ако се докажеш в един мач, може да се пребориш за титулярно място в Левски. Понякога нещастието за един е щастие за друг. За Генев хем е дебют, хем шанс да покаже, защо е в Левски”, отсече Станимир Стоилов.

Виктор Генев е юноша на Левски, а през миналия полусезон записа 12 мача в отбора на Монтана. Стоилов призна, че все още не е наясно с титулярния си състав, защото част от футболистите му имат различни проблеми.

„Харесвам отбора на Локомотив Пловдив, защото играе футбол. В момента притежава много опитни футболисти, а и всеки път излизат за да се надиграват с противника си. Очаквам тежък мач за нашия отбор. Двата тима ще страдат, защото няма да има публика на трибуните. В Пловдив феновете на домакините и нашите запалянковци винаги правят шоу”, сподели на днешната си пресконференция Станимир Стоилов.

„По-добре е да наказват отборите с лишаване от домакинство или някаква солидна глоба. Вариантът да няма публика не е добър. Липсва необходимият заряд, който идва от хората по трибуните”, категоричен бе Стоилов.