Сисоко: Мога да стана по-добър от Виейра
Сисоко: Мога да стана по-добър от Виейра / netinfo
Полузащитникът на Ювентус Момо Сисоко заяви, че все още има какво да доказва с фланелката на торинския гранд и не скри амбициите си да задмине успехите на Патрик Виейра, с който непрестанно е сравняван.

Бившият халф на Ливърпул премина в Ювентус пред зимния трансферен прозорец и след слабия старт в Италия, напоследък успя да загатне за големия си потенциал.

„От Юве ме следяха в последните две години. В края на миналия сезон можеше да подпиша, но бях щастлив в Ливърпул и предпочетох да не рискувам”, коментира Сисоко.

„След това обаче започнах да играя по-малко в Англия и от Ювентус подновиха интереса си към мен. Въпреки че имах и други варианти пред себе си избрах Юве защото те бяха на първо място”, допълни дефанзивният полузащитник.

„Докато бях в Ливърпул Рафа Бенитес ми казваше, че мога да стана дори по-добър от Виейра. Все още съм още млад и имам какво да доказвам. Виейра вече показа, че е велик. Все още мога да подобрявам играта си. Защо да не стана по-добър и от него”, каза още Сисоко.