Роналдо: Реваншът с Барселона е мачът на сезона за нас
Роналдо: Реваншът с Барселона е мачът на сезона за нас / netinfo

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо определи предстоящия двубой срещу Барселона от Шампионската лига като „мача на сезона” за „червените дяволи”.

„Настроен съм за двубоя срещу Барселона. Срещу тях е мачът на сезона за нас. Ако го спечелим, отиваме на финал. Това мотивира мен и моите колеги. Надявам се, че ще спечелим във вторник, а след това ни очакват два мача във Висшата лига, които също са изключително важни", заяви Роналдо.

Мачът-реванш от полуфиналите в Шампионската лига между "червените дяволи" и Барселона е във вторник на стадион "Олд Трафорд". Първата среща завърши наравно 0:0, а Роналдо пропусна дузпа още в 4-та минута. През сезона португалецът има 38 гола с екипа на Юнайтед във всички състезания.

"Няма по-важен мач от този с Барселона. Искаме да спечелим титлата във Висшата лига, както и да стигнем на финал в Шампионската лига. Всичко зависи от нас", категоричен е ветеранът в състава на Манчестър Юнайтед - Райън Гигс.

Халфът на Барселона - Деко, заяви, че каталунците не трябва да допускат гол в началните минути, ако искат да се класират на финал в турнира. "Ако не допуснем гол след първоначалния натиск, ще имаме по-големи шансове. Съперникът ще ни подложи на напрежение, но ние ще имаме много възможности, ако притежаваме топката повече от тях", каза Деко.