Рамос няма да наказва Кийн
Рамос няма да наказва Кийн / netinfo
Нападателят на Тотнъм Роби Кийн ще се размине с наказанието, което можеше да получи заради бурната си реакция при смяната му в мача с Манчестър Сити вчера, загубен от „шпорите” с 1:2.

Кийн бе вбесен от решението на Хуанде Рамос да го смени в средата на втората част, което се случи за седми път в осем срещи, при положение, че резултатът бе 1:1. Единственото попадение за Тотнъм бе дело именно на Кийн.

Реакцията на нападателя, след като напусна играта, бе бурно и рязко да разметне анцуга си преди да седне на резервната скамейка.

„Аз не видях да прави такова нещо, но и така да е, мисля, че е нормално”, заяви наставникът Хуанде Рамос.

„Всеки футболист иска да играе и се разочарова, когато бъде заменен. Но това е футболът. Имаме хора на резервната скамейка и трябва да пускаме и тях в игра”, добави спецът.

„Те също трябва да се обиграят. От друга страна трябва да даваш и почивка на тези, които са играли много в последно време. Извадих Ленън по същата причина, по която извадих и Кийн”, сподели още Рамос.

„Ще разгледаме ситуацията още веднъж, но не мисля, че ще предприемаме някакви действия. Реакцията му показва единствено, че има огромно желание да играе. Показва, че има силен характер, такъв какъвто е нужен на нашия отбор”, каза пък помощникът на Рамос Густаво Пойет.