Половинките на френските национали направиха свой отбор
Половинките на френските национали направиха свой отбор / netinfo
Зорките фото-очи на футболните репортери, който отразяват Евро 2008, не пропуснаха тенисистката Татяна Головин на трибуните на стадион „Стад Дьо Сюис”. Причината обаче ракета номер 20 в света да наблюдава срещата на „петлите” с Холандия не е само родолюбие, но и любов.

За светските хроникьорине е тайна, че Татяна Головин е половинката в живота на френския национал Самир Насри. Заедно с нея местата си на стадиона бяха заели и приятелките на други играчи на Раймон Доменек. Всички те бяха сложили фланелките на националния отбор на Франция, единствено Головин бе предпочела да я наметне върху марковия си пуловер.

Най-голямо впечатление обаче направи спътницата в живота на Ерик Абидал - Хайет, която по народност е алжирка, а заради нея защитникът е приел исляма, както преди време това направи и Франк Рибери. Хайет и Ерик сключиха брак преди около година, въпреки че се познават от тийнейджърска възраст и имат две деца.

Телевизионната водеща Карин льо Маршан, което е приятелка на Лилиан Тюрам, също подкрепи своя любим и отбора на Франция, заедно с децата си.

Съпругата на Франк Рибери – Уахиба, не остана равнодушна към случващото се на терена.