Лошото момче Ашли Коул избяга от дългата ръка на закона
Лошото момче Ашли Коул избяга от дългата ръка на закона / netinfo

Футболистът на Челси Ашли Коул успя да избяга дългата ръка на закона вчера, след като опита да се отърве от нахалните си преследвачи – папараците. След като напусна имението си, половинката на очарователната Черил разговаря с полицаите, от които бе спрян. Моментът обаче не остана извън полезрението на фотографите. Играчът не слезе от черното си Ламборгини, докато течеше разговорът с униформения.

27-годишният футболист даде данните си на полицая, преди да му бъде разрешено да продължи по пътя си.

Ашли Коул ще пропусне контролата на английския национален отбор срещу Германия в сряда, заради контузия. Все още не е сигурно и дали ще вземе участие в следващия мач на лондонския тим срещу Нюкасъл.

Атрактивната певица, която е фен на „свраките”, няма да заеме мястото си във ВИП-ложата на „Стамфорд Бридж”, тъй като има ангажименти в английско тв шоу. Черил е родом от Нюкасъл, но по-вероятно е да стиска палци за тима на съпруга си.

Междувременно стана ясно, че Коул ще търси правата си срещу няколко вестника, които разпространиха информацията, че е изневерил на жена си. Преди няколко месеца подобен аргумент, за нерегламентирана намеса в личния живот използва президентът на Международната автомобилна федерация (ФИА) Макс Моузли, заради секс скандала, в който бе замесен.