Харгрийвс: Хроничният ми проблем няма да отшуми
Харгрийвс: Хроничният ми проблем няма да отшуми / netinfo
Играчът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс разкри пред английските медии, че кариерата му продължава да бъде спъвана от хронична контузия в коляното му.

Представянето на 27-годишния английски национал е много непостоянно откакто премина на „Олд Трафорд” от Байерн Мюнхен с контузия в сухожилието.

Официално играчът е „на линия” от Коледа насам, но Оуен призна, че проблемът не е излекуван напълно. „Това е нещо, с което докторите ми казват, че ще трябва да се преборя, тъй като този тип проблем просто не изчезва”, обясни Харгрийвс пред „BBC Sport”.

„Става дума за областта около капачката на коляното, това е по-различно от повечето контузии. Ако счупиш нещо, възстановяването е лесно. Костта или връзката ще се оправят лесно. Но моят проблем е различен. Понякога може да отнеме само няколко месеца, за да отшуми, понякога години”, добави той.

Харгрийвс, който струва на английските шампиони 18 милиона лири, направи едва 18-та си поява с екипа на Юнайтед в сряда срещу Рома. Той сподели, че няма търпение да се изправи срещу Барселона в полуфиналната среща от Шампионската лига.