Грозданов: ЦСКА има най-добрата защита
Грозданов: ЦСКА има най-добрата защита / netinfo
Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов заяви след нулевото равенство днес, че е доволен от своите футболисти и че ЦСКА има най-добрата отбрана в България.

„Стана един истински мач, в който повече преобладаваха борбата и тактическото надиграване, отколкото някакви футболни достойнства. Имахме голямото желание да победим в този мач”, коментира Грозданов.

„Срещнахме доста силен отпор, особено от защитата на ЦСКА, за която не е тайна, че е най-добрата в България и тя се справи с всички атаки, които проведохме с изключение на няколко.”

„Доволен съм от всичките футболисти, които взеха участие, защото наистина се хвърлиха в битката с всички сили. Вчера получи контузия Дарко Савич и след това Диян Дончев. Така че мога да кажа, че това, което постигна Локомотив е достойно равенство.”

„Съдията се справи добре с този мач, много добре даже. За мен той е един от добрите съдии. Аз бях на друго мнение миналата година на Народна армия, когато дадоха една несъществуваща дузпа, но никой не ме чу тогава”, каза още Грозданов.