Фаулър: Мечтая да вкарам победния гол
Фаулър: Мечтая да вкарам победния гол / netinfo
Бившият английски национал Роби Фаулър може да спечели с Кардиф Купата на Англия за втори път след 2001 година, когато триумфира с Ливърпул.

Голмайсторът не е играл от началото на годината, след като оперира бедрото си, но според прогнозите мениджърът Дейв Джоунс ще го запише като резерва за финала срещу Портсмут на Уембли.

„С оглед на сезона, който имах, ако вкарам победния гол във финала за Купата на Англия, това би било като приказка за мен, но това се отнася и за всички момчета в Кардиф”, каза Фаулър.

„Беше ми трудно да гледам, как отборът си проправя път към финала, а аз не участвам, но тренирах здраво и отчаяно исках да бъда там.”

„Момчетата в Кардиф се държаха прекрасно с мен. Те ме държаха съпричастен и направиха така, че да се чувствам част от това.”

„Имаме някои добри млади играчи, но мисля, че трябва повече да съветвам такива като Джо Ледли и Аарон Ремзи”, с усмивка казва бившата звезда на Ливърпул.

„Да достигнеш до финала е изключително постижение за Портсмут, какво остава за клуб като Кардиф. В началото на сезона никой не е очаквал да има отбор извън водещите четири”, добави Роби Фаулър.