8 гола и редица обрати между Левски и Локо Мездра
8 гола и редица обрати между Левски и Локо Мездра / netinfo
Отборите на Левски и Локомотив Мездра не успяха да се победят в приятелска среща, играна помежду им на един от помощните терени на стадион „Георги Аспарухов”. Срещата между младите играчи на „сините” и лидерът в Западната Б група приключи при резултат 4:4. Участие в двубоя взе доскоро лекувалият контузия Даниел Боримиров.

Началните минути по нищо не предвещаваха многото обрати в спаринга, в който Станимир Стоилов предпочете да пусне предимно резервите и младите си футболисти.

На полувремето двата тима се оттеглиха при резултат 2:0 в полза на първодивизионния тим с две попадения на Ели Зизов, който в 34-та минута стигна до ъгъла на наказателното поле, навлезе, шутира в близкия ъгъл, топката мина през ръцете на вратаря Левашки и влезе в мрежата зад него. Малко преди края на първата част отново Зизов финтира един защитник и с удар с левия крак прати кълбото в мрежата на гостите втори път.

След почивката старши треньорът на Локомотив Мездра Стамен Белчев пусна изцяло нова единайсторка на терена, която само за четири минути успя да обърне резултата в своя полза.

В 56-та Страти Илиев намали резултата след удар с глава, а изравнителното попадение вкара Атанас Николов в 58-та. След още 120 секунди последният получи пас от Спас Байрактаров, който се разходи между защитата на Левски и пусна във вратарското поле към Николов, който изведе своите напред за 3:2.

В 68-та след добра атака на Левски през центъра Сашо Киров с удар по диагонал вкара за 3:3.

Левски отново излезе с едни гърди напред в 79-та минута. След прострелно центриране на Исмаил Иса отляво, появилият се преди минути на терена Светлозар Табаков вкара за 4:3.

Играчите на Локо Мездра не останаха длъжници за момчетата на Станимир Стоилов и отново стигнаха до равенство. Нарушение на Руйчев в 85-та минута позволи на втородивизионния отбор да изпълни фаул. Васко Киров центрира остро, Младен Стоев отклони с глава топката в мрежата зад Цветан Димитров за крайното 4:4.