Когато става дума за най-популярните стилове бански костюми, е ясно, че банските от две части са на първо място в списъка. Това вероятно се дължи на разнообразието им и на факта, че те пасват почти на всеки. Добрите половинки ще подчертаят хубавите части на тялото ви и ще отклонят вниманието от проблемните зони. Но това не е единственият вариант, ако не се чувствате комфортно в цели бански костюми.

Банските от две части са твърде разголени?

Много хора се страхуват от бикините, защото смятат, че не могат да скрият своите недостатъци, излишни килограми или части от тялото, които не харесват. Има бански от две части, които не разголват тялото излишно. Много зависи от формата и кройката на модела. Има голяма разлика между триъгълните бански с връзки и банските с висока талия и горнище тип кроп топ.

В първия случай наистина можете да оставите тялото си на показ, но във втория случай можете да скриете например коремчето и ханша, или да дадете малко по-добра опора на пищния бюст.

Разнообразие от стилове

Банските от две части могат да бъдат наистина разнообразни. За жените с по-малки гърди горнищата тип "push-up" са чудесен вариант, който създава красиво деколте. Банските тип сутиен са подходящи за почти всички дами и са много популярни, а горнищата тип “бандо” дават чувство на комфорт и сигурност. Всеки елемент, дори и най-малкият може да допринесе за това един бански да изглежда различно. Металните орнаменти дават по-стилна и елегантна визия, пайетите придават младежки вид на банския, а асиметричните прорези правят модела още по-секси. Всички тези декорации са модерни през 2023 и ще ви накарат да блеснете на плажа.

бански

Както вече споменахме, долнището на банския може да бъде практически всякакво - от прашки до висока талия и тип боксерки, дори шорти. Смеем да твърдим, че няма дама, която да не може да намери долнище за нейната фигура.

Ролята на цветовете и принтовете

Цветовете и принтовете също оказват голямо влияние върху цялостния образ на банския. Те влияят и на оптическия вид на фигурата, като могат да привлекат вниманието към определени части на тялото и да го отвлекат от други. Така те притежават силата да отслабят фигурата визуално. Един нюанс, който приляга на тена на кожата и цвета на косата ви, може да окаже огромно влияние върху външния ви вид. Тази година много полулярни са принтовете на цветя и банските в ярки цветове.

бански

Бикините не са за вас? Преоткрийте танкините!

Възможно е, някои дами да не се чувстват комфортно в бикини, било то поради срамежливост, дискомфорт или желание да прикрият някои части на тялото. В този случай чудесно решение могат да бъдат танкините, които представляват бански от две части, подобни на бикините, но горнището покрива целия торс. Танкините могат да бъдат с оформящ ефект или по-свободна кройка. Танкините са чудесно решение за дамите, които искат да прикрият корема, както и за бременните жени, които не искат да излагат бременното коремче на слънце. Ще откриете танкини в разнообразние от цветове, кройки и мотиви.

В онлайн магазина на astratex.bg ше откриете разнообразие от всякакви бански от две части, бикини и танкини.