/ Astratex.bg
Шареният килим от изсъхнали листа вече е заслал улиците. Хладните и дъждовни утрини са тук, а с тях и есенната мода. Бельото, което носите е също толкова важно за самочувствието и настроението ви, колкото и облеклото. Какви са модните тенденции в бельото ще ви разкажем в долните редове.

Есенни багри

Есента ни вдъхновява с типично нейните си цветове. Сменяме ярките летни шарки с по-деликатни такива. Заложете на бельо в красиви пастелни тонове на бежово, лилаво, розово или така нар. цвят „керемида“. То ще ви придаде женственост и деликатност.

Супер тренд в момента е цветът „зелена бутилка“. За да си вдъхнете сила и увереност, заложете на бралетка и бразилски бикини в този цвят и няма да съжалявате. Ако пък искате по-свежо и игриво настроение, можете да си закупите сутиени и бикини с избродирани цветя в пастелни нюанси.

Пепелни тонове

Освен пастелните цветове, есенно-зимните тенденции тази година ни предлагат и романтични пепелни нюанси. Розовият, бежовият и лилавият цвят в приглушени тонове подхождат на почти всяка дама. Ако желаете да сте в нежен унисон с времето навън, изберете бельо в някой от тях.

бельо
Astratex.bg

Изтънчени материи

Тази есен отново можете да играете с шарки и материи.

На мода са луксозните материи като сатен и дантела. Те са изискани, много секси и няма как нито една жена да не се чувства страхотно в тях. За да подобрите самочувствието си в ежедневието или по време на вечерите за двама, просто скрийте дантелен сутиен със сатенени презрамки под пуловера. А понеже всичко трябва да си пасва, не забравяйте да добавите съблазнителни дантелени прашки под кожения клин. Ако пък не сте почитателка на дантелата, сатенът също ще ви накара да се чувствате превъзходно. Много модерни напоследък са сатенените бралетки. Те стоят изтънчено и женствено, и можете да ги носите като топ под бялата риза или черното сако.

бельо
Astratex.bg

Фигурални мотиви

Изключително популярни тази година са геометричните мотиви на контрастен фон. Спокойно можете да сложите бельо в черен базов цвят, украсено с различни взаймно допълващи се елементи като ромбове, линии, криви или пък точки. Друга интересна комбинацията - флорална дантела и избродирани фигурални мотиви. Просто ще се влюбите в нея, защото тя изглежда изключително луксозно, но в същото време има романтичен привкус.

бельо
Astratex.bg

Тазгодишните есенни тенденции ни носят много топлина, женственост и настроение. Можете да намерите всички показани продукти и трендове в магазина на Astratex.bg. Изберете си красиво бельо, което да ви носи радост дори и в най-дъждовните дни.