Ефервесцентните таблетки Bioveliss Tabs са дело на базирания в гр. Москва руски производител "Сашера-Мед". В предлаганите от компанията био козметични изделия влиза богата гама от разнообразни стоки с натурални съставки, които целят да повлияят положително на външния вид на човешкото тяло.

Предназначението на настоящите таблетки е да въздействат позитивно на усещанията за ситост и глад. Повечето потребителски мнения и коментари по онлайн форумите за контрол на теглото считат, че естествения подход на продукта към процесите в организма е неговото основно предимство. Оценките и отзивите за него са добри и не споменават наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания.

Разтворимите таблетки на кофеинова основа Биовелис Табс могат да бъдат заявени чрез попълването на кратка бланка, в която клиентите оставят своето име и актуален телефонен номер. Плаща се при получаването на натуралния продукт за повлияване на апетита, а той не може да бъде поръчан от онлайн портали като eMag, eBay или Amazon, нито пък закупен от аптеките. Акцентът в неговата биоформула пада на чистия екстракт от кофеин, за който се знае, че въздейства добре на дейността на мозъка, паметта и способността за концентрация. Счита се, че благоприятства и извеждането на токсини от организма.

Кои процеси в тялото благоприятства кофеина?

Много се спори относно способността на кофеина да въздейства позитивно и негативно върху човешкото тяло. Когато прекалим с него, най-вероятно ще изпитаме симптомите на превъзбуда, инсомния, нервен стомах и прекомерна раздразнителност. Но почти всеки се е възползвал и от неговото освежаващо влияние върху мозъка, което ни дава енергичност, виталност, подобрена възможност за концентрация и извършване на физическа дейност.

Топлата чаша кафе е наситена с полифеноли и антиоксиданти, които се отразяват изключително добре върху дневния тонус и козметичното състояние на дермата. Освен това кофеинът може и да забърза метаболизма, спомагайки за детоксикацията и диуретиката. Намираме го в над 63 различни растителни вида, сред които най-наситени с този елемент са растенията, от които извличаме кафето, различните видове чай и какаото.

В най-чистата си форма, това вещество е бяло и прахообразно. Няма аромат, а вкусът му е нагарчащ. Открито е късно – чак през 1820 г., но от тогава до сега е неизменна част от живота на повечето хора по света. От компанията "Нестле България" излязоха с официална статистика в края на 2016 г., че българинът консумира над 1.5 милиарда чаши с тонизиращата напитка на година.

А положителното въздействие на кофеина върху тялото включва следните неща:

Кафето ни прави по-щастливи: Умереният прием на до 3 чаши от по 100 мл чисто кафе на ден стимулира синтеза на невротрансмитерите на ‘щастието’ в мозъка – серотонин, допамин и норадреналин, подобрявайки настроението.
 
Въздейства положително на външния вид на кожата: Благодарение на факта, че е наситен с антиоксиданти, кофеинът допринася за свежия и младежки вид на кожата, намалявайки риска от рак и благоприятствайки нейното правилно кръвооросяване.

Ползва се широко и в козметичния бранш, особено в изделията за стимулиране на растежа на косата и ексфолиантите и скрабовете за лице и тяло.

Забързва метаболизма: Учени са установили, че то ускорява диуретичните процеси.

3 Чаши Кафе + 2 Чаши Червено Вино = Дълголетие!

Скорошно проучване на Калифорнийския университет за влиянието на умереното количество алкохол и кафе върху човешкия организъм показва, че стига първото да не надвишава 2 чаши от по 120 мл. за червено вино и от по 250 мл. за бира, а консумацията на второто да е концентрирана в количество от 300 – 400 мл., то въздействието върху тялото е позитивно.

Участници в изследването са били 1,600 души, надхвърлили 90-тата си годишнина, а целта му е била да установи, кои фактори са им помогнали да доживеят до тази преклонна възраст. Счита се, че умереният прием на червено вино или бира е успял да им помогне да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания с 18%, а консумацията на кафе – този от Алцхаймер, Паркинсон и рак на кожата – с 10%.

Какъв е съставът на ефервесцентните таблетки Биовелис Табс?

Производителят на разтворимите таблетки за положително повлияване на апетита счита, че основната причина те да бъдат предпочитани от потребителите се крие в органичните екстракти в тяхната формула. Средството за въздействие върху усещанията за ситост и глад се радва на популярност сред клиентите, които им дават добри оценки в своите отзиви и мнения, писани по форумите за методи за контрол на теглото. Компанията зад био козметичното изделие съветва прилагащите го да се придържат стриктно към неговите инструкции за употреба.

Bioveliss

Информацията за основните съставки на продукта, разпространена на официалния му уебсайт и приложена в търговската опаковка, гласи, че компонентите му са:
кстракт от Гарциния Камбоджа: Богат на хидроксицитрична киселина (HCA), която въздейства положително на метаболизма и процесите по извеждане на токсините от тялото.

Екстракт от Зелено Кафе: Повлиява позитивно на усещанията за ситост и глад, подсилва мозъчната дейност и концентрацията и има подчертано диуретично действие.

Eкстракт от Йерба Мате: Наситен с антиоксиданти, които спомагат за извеждането на излишните течности.

Био-козметичните капсули за въздействие върху усещанията за ситост и глад Bioveliss Tabs се поръчват през официалната им уеб страница. Потребителите оставят име и актуален телефонен номер в бланката. Текущата промоционална кампания предлага средството за благоприятстване на метаболитните процеси с -50% отстъпка от оригиналната му стойност.

Пийте умерено кафе и се радвайте на живота!

Нутрицистиката не забранява изцяло консумацията на продуктите в нито една хранителна група. Затова и повечето режими за прием на калории включват 1-2 дни за почивка, в които човек може да яде ограничено количество от любимите си ястия, дори и те да са пица и сладолед. Тайната е в умереността! Същото важи и за приема на кафе – до 2-3 чаши от по 100-120 мл на ден могат да бъдат полезни за функционирането на тялото и мозъка.