Звезди играят за рекордния джакпот в Национална лотария
Звезди играят за рекордния джакпот в Национална лотария / netinfo

Историческият джакпот от 11 000 000 лева в Национална лотария предизвика интереса и на звездите. Футболната легенда Христо Стоичков, кулинарът шеф Иван Манчев и водещият на Национална лотария Захари Бахаров изпробваха късмета си за рекордната печалба в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ". Те се включиха в тегленето тази сряда и разкриха, че редовно играят.

Оказа се, че и тримата имат стратегия в играта и планове, за какво ще изхарчат огромната печалба, ако късметът се усмихне именно на тях.

И в „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ" Христо Стоичков не изневерява на числото 8, което му носи невероятни успехи и късмет през целия му живот. Той пусна 8 готови талона с числа и се включи в тегленето на играта тази вечер.

„Който играе печели, който не играе не печели", каза великият български футболист. Той разкри, че ако спечели, ще дари много от средствата за деца в нужда.

Известният кулинар шеф Иван Манчев сподели, че ако спечели колосалната сума ще заведе най-добрите си приятели на хубава екскурзия. „Любимите ми числа са рождените дати на моето семейство", разкри шеф Манчев.

Водещият на Национална лотария Захари Бахаров също не пропусна да изпробва късмета си за милионите. „Имам специална комбинация, като си пускам 7 числа", каза водещият. Той пожела късмет на всички участници в играта.

Броени часове остават до историческото теглене за грандиозните 11 млн. лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ". Печелившите числа и страна на монета се теглят тази сряда, 28 септември, от 19.45 ч. по Нова телевизия.

Kъсмета си можете да изпробвате в интернет на адрес www.7777.bg или в пунктовете на Национална лотария в Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, каси на EasyPay и FastPay и магазини internity и inmedio.