Зала 3 на НДК става „Арена на красотата”
Зала 3 на НДК става „Арена на красотата” / netinfo

Експертите в индустрията за красота - козметолози, дерматолози, коафьори, маникюристи, естетически хирурзи, ръководители на салони за красота, диетолози, масажисти и много други – ще имат възможност в рамките на три дни да почувстват истинска професионална грижа за тяхното усъвършенстване, бизнес и контакти.

Изложението “Арена на красотата” ще продължи от 9 до 11 ноември в зала 3 на НДК. То ще бъде подкрепено от специализираното изложбено пространство с отворени щандове и възможности за професионални демонстрации, семинари и обучения на площ от близо 1000 кв.м. на които повече от 75 фирми ще представят над 300 козметични марки.

За всички, които просто искат да обновят козметиката си вкъщи, Арена на красотата запазва и атрактивното пространство за пазаруване към крайни клиенти на прилежащите площи на зала 3 на 6 и 7 етаж в НДК.

След изключителния успех на първото издание на националния конкурс по ноктопластика миналата година, сега най-добрите маникюристи в България се събират отново на „Арената”, за да претворят своите фантазии и умения върху ноктите на моделите.