/ NOVA
Над 1,8 милиона зрители станаха част от бляскавия спектакъл в събота вечер
Вторият сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир – “Маскираният певец“ завладя ефира на NOVA със заплетени улики, изкусни изпълнения и нови 14 популярни личности скрити зад впечатляващи костюми. Поредната телевизионна премиера в един от най-амбициозните телевизионни сезони на NOVA приключи с изключителни резултати.

Впечатляващи костюми и неразгадаеми образи откриха втория сезон на „Маскираният певец“

Според данните на Гарб Аудиенс Межърмент над 1,8 млн. български зрители споделиха магията на първия спектакъл от втория сезон на „Маскираният певец“. Липсата на звук в първите минути на предаването не разколеба феновете да останат пред телевизионния екран с любимото си музикалното шоу.

Азис и Владо Пенев ще умуват кой е „Маскираният певец“

30.8% от българските зрители в активна възраст (18-49) избраха да прекарат съботната вечер пред екраните с тайнствените улики и оригиналните изпълнения на всяка от четиринадесетте маски, а предимството в аудиторния дял на NOVA спрямо конкурентната телевизия е 20%.

NOVA

Новият тандем водещи Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро се погрижи за доброто настроение на публиката с майсторска комедия, а задачата на звездния панел в първата вечер се оказа повече от сложна. На помощ се притече гост-детективът Михаела Маринова, станала победител в първия сезон на „Маскираният певец“. Зрителите от своя страна също бяха повече от заинтригувани от мистериозните образи и направиха стотици предположения за самоличността на звездите под маските в социалните мрежи.

NOVA

Следващата седмица Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змията, Златният, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът ще бъдат разделени в два отбора. Между кои образи ще бъде първият двубой и коя ще първата разкрита маска, не пропускайте да разберете в събота, 19 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.