/ NOVA
Четиринадесет маски поставиха вълнуващо начало на първата вечер от втори сезон на „Маскираният певец“. Шоуто беше открито от новия тандем в лицето на Васил Василев - Зуека и Герасим Георгиев - Геро, които заредиха зрителите с добро настроение и очакване за вълнуващи загадки.

Новият панел беше допълнен от специален гост – певицата и победител в първи сезон на шоуто Михаела Маринова.

Азис и Владо Пенев ще умуват кой е „Маскираният певец“

„Благодаря за възможността да бъда тук и да видя как изглежда шоуто от другата страна – тази на панела, който трябва да отгатне сложните образи“, сподели певицата, която даде поредица от интересни предложения за участниците.

Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змия, Златния, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът ще бъдат героите във втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира.

NOVA

Неразгадаемите образи впечатлиха с ярки костюми и оригинално присъствие, което остави хиляди въпроси в панела от самото начало. Сред предположенията на панелистите бяха популярни актьори и изпълнители като Деян Донков, Дичо, Лили Иванова, Рут Колева, Рафи , Милица Гладнишка, Димитър Рачков, Камелия Тодорова, Миро, Мая Бежанска, Мила Роберт, Луна и много други.

В „Събуди се“ по NOVA: За първи път водещите на „Маскираният певец“

Следващата седмица маските ще се разделят на два отбора, а зрителите ще видят първите двубои. Кой пръв ще свали маската? – ще научите на 19 септември от 20:00ч. по NOVA.
NOVA