Събуди се
Събуди се / netinfo
В съботно-неделния сутрешен блок "Събуди се" с водещи Мира Иванова и Лора Крумова този уикенд очаквайте интересни теми и събеседници.

В събота Георги Гергов и Красимир Каракачанов ще коментират актуалните теми от обществения живот.

Опозиция в опозицията или защо червеният милионер Георги Гергов отправя остри критики към партийните лидери. За ролята му в БСП и има ли политическо бъдеще - очаквайте интервюто на Мира Иванова.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов за важността на националната сигурност на България в приоритетите на правителството и престрелките между президент и премиер – в събота в предаването.

Коя е жената до Тити Папазов? За пръв път тя говори сама пред Ива Софиянска – Божкова. За мъжкото царство, в което живее и за битката да осиновиш дете - очаквайте емоционалната изповед на Маргарита Папазова.

Краси Боев и Мира Иванова разказват как се създава медийният продукт, наречен Сузанита? От участие на 14-годишната певица в нощен клуб до срещата на с родителите й.

В неделя при Лора Крумова ще видите един от най-обичаните български актьори Васил Василев –Зуека без Димитър Рачков в интервю за превъплъщенията му от „Ку-Ку” до „Господари на ефира“, сцената на „Като две капки вода“ и новото начало.

Георги Стайков, който през 80-те плени едно цяло поколение с ролята му във филма ”Вчера„, се изповядва тази неделя пред Мариян Станков –Мон Дъо. Сега звездата му изгрява отново в най-новия български филм на Илиян Джевелеков ”Въздесъщият”. За киното, любовта, бунтарството, живота на емигрант - актьорът говори за живота такъв, какъвто е.

Кой са личностите и съдбите зад клеймото „народен враг” представя и тази неделя Миролюба Бенатова в рубриката си. Две поколения „врагове по наследство„ ще разкажат как е постъпила с тях социалистическата власт.

В късия си разказ Мария Йотова разказва историята на един от малкото български plus size модели. Пам Велидис разбива представата за моделите, както и клишетата за това какво приемаме за красиво.
Може ли една папарашка снимка да промени живота ти? Актьорът от „Откраднат живот„ Стоян Алексиев в откровен разговор с Галя Щърбева, след като през лятото беше заснет в центъра на София в компанията на млада актриса.

Ексклузивно през Краси Боев една майка разказва как бившият й мъж е отвлякъл детето й. Това е синът на Стойчо Младенов – Александър, който продължава да е в неизвестност .

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мирослава Иванова с Лора Крумова от 7.55 до 11.00 ч. по NOVA.