Дария, Деси и Марта
Дария, Деси и Марта / NOVA
Продуцентът Евтим Милошев анонсира продължението на хитовия български сериал с шести сезон по NOVA
Приключиха снимките на пети сезон на най-успешния български медицински сериал - “Откраднат живот: Критична точка“. Какво ще се случи с любимите герои, зрителите ще разберат на 29 май, когато ще бъде излъчен последният двоен епизод на сезона. "Сватба ще има! Няма да бъде това, което изглежда, но няма да издаваме какво ще се случи“, разкрива режисьорът Павел Веснаков в репортаж за Новините на NOVA .

"Любовният триъгълник между братята Ковачеви и д-р Огнянова всъщност се превърна в четириъгълник!”, споделя актьорът Велислав Павлов, който загатва нови конфигурации в отношенията между главните герои.

Продуцентът Евтим Милошев анонсира и голямата новина за шести сезон на хитовата продукция. “Любовта на зрителите към “Откраднат живот” и резултатите на сериала доведоха до продължение - NOVA ми възложи да реализирам шести сезон на поредицата”, разказа в "Събуди се" продуцентът. "Шести сезон да бъде по-динамичен с повече застъпена криминална линия.", допълва режисьорът Павел Веснаков.

Евтим Милошев
NOVA

Преди да бъде поставено началото на нов сезон зрителите ще преживеят емоцията от финала на “Откраднат живот: Критична точка" на 29 май, вторник, от 20.00 ч. по NOVA. Тази седмица героите ще се борят за живота на един от главните герои – д-р Тони Ковачев. Младият лекар ще се изправи пред една от най-критичните ситуации в живота си – трансплантация и възможност за нов живот. Междувременно д-р Хинова ще разкаже на Наталия за „чутото“ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не д-р Генадиев, а доцент Мазов.

Ковачев и Огнянова
NOVA

Как ще реагира Наталия и какви действия ще предприеме? Какво бъдеще на Тони ще отреди съдбата? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.